romewekome.reismee.nl

De Alpen voorbij...op naar Verona..,!


De Alpen voorbij...op naar Verona..!

Alweer zon vandaag !!we boffen geweldig!Vanuit ons rustieke Agri-Turismo-hotel langs de Adige door de kilometerslange wijnvelden....ongelooflijk hoeveel druiven hier rijpen tot prachtige wijnen ...De weg gaat behoorlijk op en af ,regelmatig 10% ,soms een kilometer lang..het shirt is al snel bezweet !maar dan een heerlijke verfrissende afdaling ..( zo gaan we de Alpen over ,Huib...:-)....)..

Na een koffiestopje in het fraaie Bussolengo door naar een heerlijk lunchplekje aan de Adige in Verona tussen de geurende rozen met uitzicht op de fraaie Ponte Scaligero..(zie de foto's..)...zo'n zelf-verzorgd gebeuren met broodje uit hotel en appeltje van de vorige dag vinden wij nog het meest gezellig...

Het museum in het Castel Vecchio was zeer de moeite waard voor een goed uur:veel beeldhouwwerk uit de 14-17 e eeuw en talloze fresco's ,dreiluiken en andere schilderijen met religieuze voorstellingen.

Ons hotel zit in een drukke straat aan de overkant van Louis Vuton....zó jammer dat we geen nieuwe bagage kunnen meenemen....:-)....! en vlakbij het Theatro Romano waar de opera's worden opgevoerd in de zomermaanden .

Morgen de Po-vlakte in op weg naar Ferrara..

Daarna weer 'n update ,leuk dat jullie nog steeds meereizen!

Saluti di Verona..

Ank en Jacob



Reacties

Reacties

Piet en Leny

Geweldig om zo met jullie mee te reizen. Het is soms hard werken maar het genieten voert zeker de boventoon. Genieten dat doen jullie. Ga nog veel mooie dingen zien onderweg. Op naar Rome....

Magda

Wat leuk om jullie verhalen te lezen en zo met jullie mee te reizen. Prachtige foto's om mee te kijken. Super dat het zo goed met jullie gaat.
Liefs van ons en nog vele mooie tochten.

Bram en Marjon Neuteboom

Ook tijdens ons weekje Samos, Griekenland volgen we jullie sportieve belevenissen. Heerlijk om op die manier mee te "liften". ????

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!